Dermapen är en avancerad microneedling-behandling som effektivt stimulerar produktionen av kollagen i huden. Microneedling är en nålbehandling som stimulerar hudens kollagenproduktion. Resultatet är en effektiv behandling av ojämnheter i huden, såsom stora porer, celluliter, acneärr och rynkor eller fina linjer. Med näringsrika behandlingspreparat innehållandes aktiva ämnen som slussas ner i huden på djupet blir resultatet en föryngring av huden, ökad hudfasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Vad kan behandlas med Dermapen?

En Dermapen-behandling används främst för att effektivt behandla hudproblem så som:

  • Acneärr
  • Orenheter
  • Fina linjer
  • Pigmentering
  • Stora porer

Dermapenbehandlingar går att liknas vid en fraktionerad laserbehandling, men med snabbare återhämtningstid och med möjligheten att behandla alla hudtyper och hudtoner.

Den senaste metoden – Dermapen4

Dermapen4 är den allra senaste metoden och en utvecklad variant av vår tidigare Dermapen-behandling. Med sina 16 sterila nålhuvuden skapar vi 1920 mikroskopiska hål/kanaler i huden per sekund.

Dermapen4 kan nu också gå ännu djupare ned i huden för att där kunna behandla djupare ärr (och bristningar) ännu mer effektivt.

Behandlingstid: 30-60 minuter
Behandlingstillfällen: Rekommenderas att göras vid tre tillfällen

Boka Dermapen