Jag heter Lydia Alexandra Jansson driver sedan en tid företaget Health and Beauty Care by LA. Jag är utbildad hud- och massageterapeut och avslutade Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa i december 2019. Under utbildningen, med en studietid om 60 veckor, studerade jag till både Hud- och Massageterapeut. Jag har även lång erfarenhet som sjuksköterska och är sedan 2010 även Distriktssjuksköterska.

Jag vill nu erbjuda mina närmaste att testa några av mina behandlingar till ett mycket förmånligt pris.

Först ut är PRX-T33 som är en hybrid mellan en injektionsbehandling och kemisk peeling utan varken nålar eller sidoeffekter. PRX-T33 arbetar nedifrån och upp i huden vilket resulterar i klarare hy, finare linjer, mindre porer och massor av lyster.

Jag har bokat in några kvällar under April då jag kommer att hålla till på Östermalm (Karlavägen 108). Ordinarie pris för behandlingen är 2 200 kr, nu erbjuder jag den till några få utvalda för 1000 Kr.

Boka behandlingen  här.

Du kan boka så många tillfällen du vill, men jag rekommenderar 3-4 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Observera att tillgängligt antal behandlingstillfällen är begränsat så se till att boka de tillfällen du vill ha direkt.

PRX-T33

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age-behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Denna behandling ger lyster, uppstramning, minskar linjer och pigmenteringar. Perfekt för att bevara hudens ungdomliga utseende!

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen.

Behandlingsdetaljer:

  • Pris: Ordinarie pris 2 200 kr, ditt pris 1 000 kr per behandling.
  • Behandlingstid: 30-45 minuter.
  • Rekommenderade behandlingstillfällen: 2-4 tillfällen.

Hur går en behandling med PRX-T33 till? Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat. För att förstärka behandlingens resultat får du med dig anpassade produkter hem som du rekommenderas att använda i ca 6 dagar efter behandlingen. Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efteråt.

Vilka områden kan man behandla? De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och dekolletage. Det är även möjligt att behandla händer och hudbristningar med denna metod.

För vem passar behandlingen? Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper, och du kan återgå till dina normala vardagsaktiviteter direkt efter behandlingen.

Kombinera med andra behandlingar PRX-T33 lämpar sig att kombinera med andra behandlingar för att optimera effekten. Du kan med fördel kombinera PRX-T33 med bland annat Dermapen och injektionsbehandlingar.

Vilka resultat kan man förvänta sig? Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp, och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt. Våra hudterapeuter arbetar alltid resultatinriktat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar.

PRX-T33 är en unik djupgående anti-age-behandling för en säker och effektiv hudföryngring!

Klicka på bilden ovan för att komma till din bokningssida. Erbjudandet är personligt så dela den inte med andra.